Om oss från våra kunder

Efter många år med hudproblem/eksem
Intensivbehandling av ländrygg
Ayurveda, min bästa investering
Illamående
Stress och tinnitus
Förbättrad hållning

”Efter många år med hudproblem/eksem spridda på olika ställen på kroppen, problem som ibland varit olidliga, ibland inte så farliga – men aldrig helt borta, blev jag tvungen att bestämma mig – ta kontakt med läkare igen som troligen rekommenderat ”starkare” cortisonsalva eller att lyssna på min syster som provat Ayurveda. Jag bestämde mig för att ge Ayurveda en chans och det är jag väldigt glad för idag, trots att jag var lite skeptisk före första besöket. Träffade Brita på en konsultation och blev rekommenderad att förändra några saker i mathållningen. Kändes lite knepigt i början, men det är inte mer än att det är hanterbart. Brita talade också om att har man gått med problem i många år kommer inte förändringen över en natt och det har det inte heller gjort. Det blev faktiskt mycket värre ett tag, det var inte kul men då gäller det ”att se längre än näsan räcker”. Nu har det gått ca 5 månader sedan jag träffade Brita första gången och glädjande nog kan jag säga att problemen nästan helt är borta, (jag vågar nästa inte säga det högt). Har en liten bit kvar men jag är helt klart på rätt väg och jag jobbar vidare med uppmuntran och råd från Brita. ” / Suzanne Burström

Upp

"Nu har det gått några dagar efter intensivbehandling av ländrygg, diskförsjutning-bråck? Värken klingade av ganska omedelbart efter första behandling och jag kunde sova nästan en hel natt efter första behandlingen. Sen fortsatte förbättringen efter varje behandling så nu har smärtan försvunnit nästan helt. Kan känna lite svag smärta en stund på morgonen men den avtar ganska snabbt. Domningen runt höger knä krymper för varje dag. Jag tränar min rygg enligt Mckensey -metoden minst fem ggr/dag. Dessutom behandlar jag mig själv med SuJok en Koreansk metod och får dessutom el-akupunktur 2 ggr/vecka. Det har nu gått en dryg månad sen jag fick akuta besvär. Den största och mest påtagliga förändringen tycker jag kom när Brita la en Damm på kotan/disken som var ur läge. Jag jobbar själv med massage, shiatsu och SuJok och har aldrig tidigare provat ayurvedisk behandling. Men jag kan varmt rekommendera den." /Erland

Upp

"Ayurvedan har varit min bästa investering. Jag har provat mycket inom den alternativa medicinen - med olika resultat. Ayurvedan har hjälpt mig att se hur enkelt man som individ kan börja må så mycket bättre på ett enkelt sätt. Ayurveda är enkelt, behagligt, det är balsam för kropp och själ. Helt enkelt en investering i ditt eget fortsatta liv.

Ayurvedan har för mig inneburit viktminskning, mer energi, hungerskänsla, närvaro i mig själv, större medvetenhet om kost samt vad som gynnar min kropp och vad som hämmar den.

Med stor hjälp och stort förtroende för Ayurveda Hälsans kunskap, kompetens och vilja att hjälpa oss individer till en bättre hälsa och ett behagligare liv rekommenderar jag dem med mitt varmaste hjärta".
/Anonym

Upp

"Har genomgått en konsultation enligt ayurveda och blev rekommenderad att förändra några saker i min mathållning. Förändringarna som jag gjorde var hanterbara och krävde inte speciellt mycket. Det visade sig till min förvåning att mina mångåriga besvär med illamående speciellt kvällstid upphörde ganska markant. Jag märker att om jag håller mig till rekommendationerna någorlunda hyfsat har jag inga besvär, däremot om jag "återfaller" till mitt tidigare konsumtionsmönster, så återkommer bevären."
/Margareta Landström Karlsson

Upp

"Ayurveda har hjälpt mig på flera sätt. Efter en period med stresspåslag i samband med press på arbetet samt anhörigs sjukdom och död - ökade min tinnitus, så pass mycket att den överröstade vanliga bordssamtal. Efter att ha följt råden vid en konsultation samt tagit några behandlingar har jag blivit av med mina magproblem och fått bättre sömn, det gav mig ny kraft. Råden jag fick var väldigt enkla och basala och min tinnitus är nu nere på en mycket låg nivå. Och inte nog med det, jag har också haft besvär med stelhet i axlar och nacke, en läkare har konstaterat åldersförändringar i nacken, som jag får leva med. Även de besvären gick jag till Ayurveda med, efter några behandlingar är jag nu i princip besvärsfri. Jag kan verkligen rekommendera ayurveda."
/En nöjd man

Upp

"Jag har hört talas om AV tidigare och har läst en del om den. Jag är allmänt intresserad av kunskap om människan, som förvaltats i andra kulturer än vår egen västerländska. Jag gick en medicinsk-teknisk utbildning som ung, och har alltid sedan dess känt på mig att VI i vår medicinska tradition, kanske inte kan allt, har förstått allt och vet allt om mysteriet människan. Särskilt tänker jag att det gäller helhetssynen på kropp, själ och ande, och på hur dessa dimensioner samarbetar och påverkar varandra.

Av Brita har jag nu fått lära mig lite mera och fick först ta emot en marmabehandling som mycket effektfullt "tog ner mig på jorden" i en stressig situation. I sommar har jag fått tre behandlingar med "DAMM" på ländryggen, där jag fortfarande har en del besvär efter ett diskbråck. Jag kan inte påstå att några storartade förändringar har skett, men jag tänker, t ex när jag är ute och går, på den yta av värme som oljan åstadkom, och bara det gör att min hållning korrigeras, och jag får mindre strålvärk i området. Sen är det ju aldrig fel med en lugn stund tillsammans med en människa som har omsorg om en...."
/ASW

UppTillbaka till startsidan