Om mig

Brita Melin
Diplomerad ayurvedisk hälsorådgivare

Gullregn

Jag kom i kontakt med Ayurveda genom mitt eget sökande efter hälsa. Jag var sjukskriven på grund av en stressrelaterad utmattning. Nu ville jag tillbaka till ett aktivt liv och ett yrkesliv.

Min första kontakt med Ayurveda var via en bok. Jag förstod att mina energisystem var i obalans så jag började följa en några av råden, det gav resultat så jag vill gå vidare. Jag tog kontakt med en ayurvedisk hälsorådgivare för att få mer hjälp.

Ganska fort märkte jag resultat. Det gjorde att jag bestämde mig för att åka ner till Indien för en intensiv behandlingsperiod. Hittade en resa med focus på ayurvediska behandlingar.

Jag var på en klinik i norra Indien i tre veckor. Fantastiskt – jag började känna mig ”normal” igen. Med denna nyvunna nyfikenhet har jag sedan steg för steg fördjupat mig i den ayurvediska kunskapen.

Sedan 2009 har jag varit verksam som ayurvedisk hälsorådgivare. Jag har återvänt till Indien ytterligare två gånger. En gång som ledare för en hälsoresa och en annan för att ägna mig åt ayurvediska studier.

Nu har jag glädjen att få hjälpa andra till ett liv i balans.

/Brita Melin